Ολυμπιακός-Γουέστ Χαμ: Υψηλό σκορ με γκολ εκατέρωθεν

Τη Γουέστ Χαμ υποδέχεται (19:45) ο Ολυμπιακός στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την τρίτη αγωνιστική, στοχεύοντας στην πρώτη του νίκη στη φάση των ομίλων του Europa League.


Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να αφήσουν πίσω τους το επεισοδιακό ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και η τύχη του θα κριθεί το προσεχές διάστημα στις δικαστικές αίθουσες.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ καταστρώνει τα πλάνα το με βάση τα όσα αποκόμισε στα 50 λεπτά που παίχτηκε ποδόσφαιρο απέναντι στους πράσινους. Διάστημα κατά το οποίο ο Ισπανός τεχνικός πήρε - για άλλη μια φορά - ανησυχητικά μηνύματα από την ανασταλτική λειτουργία των παικτών του.

Το πρόβλημα στα μετόπισθεν μεγαλώνει εν όψει του παιχνιδιού με τα «σφυριά», αφού δεν είναι διαθέσιμοι ο τραυματίας Φρέιρε αλλά και ο τιμωρημένος Ντόι λόγω της αποβολής του στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπάτσκα Τόπολα (2-2).

Κατά συνέπεια, οι Πειραιώτες αναμένεται να επιστρατεύσουν ένα σχήμα με τον Πασχαλάκη κάτω από τα γκολπόστ και Ρέτσο-Πορόζο στο κέντρο της άμυνας. Την αμυντική τετράδα θα συμπληρώσουν οι Ρόντινεί και Ορτέγκα, με τον Κίνι να παραμονεύει πάντως για το αριστερό άκρο αλλά και το κέντρο της άμυνας, αφού ο Πορόζο δεν έχει αγωνιστεί έως σήμερα σε κανένα ματς βασικός.

Πιθανό μοιάζει το σενάριο της τριάδας στον άξονα. Ο Έσε δείχνει ετοιμοπόλεμος και δεν αποκλείεται να «μοιραστεί» το χώρο της μεσαίας γραμμής με τους Καμαρά-Αλεξανδρόπουλο. Στην περίπτωση αυτή θα μείνει εκτός ενδεκάδας ένας εκ των Φορτούνη-Μασούρα, Ποντένσε, με τον Ελ Καμπί να μοιάζει σίγουρος για την κορυφή της επίθεσης.

Η Γουέστ Χαμ προέρχεται από δύο νίκες στις πρώτες δύο αγωνιστικές και θα χτυπήσει το παιχνίδι για να αυξήσει τις πιθανότητες κατάληψης της πρώτης θέσης που οδηγεί απευθείας στη φάση των «16». Δεν αποκλείεται ωστόσο ο Ντέιβιντ Μόγιες να προχωρήσει σε... μερικό ροτέισον λόγω του επιβαρυμένου προγράμματος σε Αγγλία και Ευρώπη.

Στοιχηματικά το παιχνίδι προσφέρεται για ποντάρισμα στα γκολ. Ο Ολυμπιακός αδυνατεί να κρατήσει ανέπαφη την εστία του, τη στιγμή που σκοράρει σε όλα τα φετινά του ματς. Γκολ-γκολ και όβερ έληξαν τα παιχνίδια με Φράιμπουργκ (2-3) και Τόπολα (2-2), το ίδιο περιμένουμε να συμβεί και σήμερα.

Η πρόταση της ημέρας:

Ολυμπιακός-Γουέστ Χαμ: GG & Over 2.5 (1.98)

Δημοσίευση σχολίου