ΟΦΗ-Ολυμπιακός: Χωρίς Φορτούνη-Ρόντινεϊ αλλά με ανεβασμένο ηθικό

Να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις μετά τη νίκη επί της Γουέστ Χαμ θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» με αντίπαλο τον ΟΦΗ για την 9η αγωνιστική της Super League (21:30).


Η αποστολή των ερυθρολεύκων μόνο εύκολη δεν είναι, ειδικά από τη στιγμή που ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Φορτούνη-Ρόντινεϊ. Οι δύο άσοι τέθηκαν εκτός μάχης με μικροπροβλήματα τραυματισμών που αποκόμισαν από την υπερπροσπάθεια της Πέμπτης απέναντι στα «σφυριά».

Κατά συνέπαια, ο Ισπανός τεχνικός θα προβεί αναγκαστικά σε ορισμένες αλλαγές που αφορούν το αρχικό σχήμα. Ο Πασχαλάκης θα παραμείνει κάτω από τα γκολπόστ ενώ ο Πορόζο θα πλαισιώσει ξανά τον Ρέτσο στο κέντρο της άμυνας μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση με τη Γουέστ Χαμ. Το κενό του Ρόντινεϊ στο δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Κίνι και αριστερά θα παραμείνει ο Ορτέγκα.

Πιθανό μοιάζει το σενάριο οι Πειραιώτες να παραταχθούν ξανά με σύστημα 4-3-3. Στην περίπτωση αυτή, Έσε-Μαντί-Αλεξανδρόπουλος θα στελεχώσουν ξανά το κέντρο, με τους Ποντένσε, Μασούρα και Ελ Καμπί να μοιάζουν ως επικρατέστεροι για την επιθετική τριάδα. Αν βέβαια ο Μαρτίνεθ το γυρίσει ξανά σε 4-4-2, θα διεκδικήσει με αξιώσεις μια θέση ο Σολμπάκεν.

Στην αντίπερα όχθη, οι Κρητικοί παρουσιάζουν φέτος ένα σύνολο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και δεν θα ήταν υπερβολή να ειπωθεί πως ο ΟΦΗ είναι μέχρι στιγμής η καλύτερη ομάδα της επαρχίας. Φέτος έχει υποτάξει στην έδρα του τον Άρη (3-2), τον ΠΑΟΚ (1-0) και την ΑΕΚ (2-0), με τον κόουτς Νταμπράουσκας να στοχεύει στην πρώτη εξάδα που οδηγεί στα play-off.

Στοιχηματικά πάντως αξίζει το ποντάρισμα στο διπλό συνδυασμένο με under 3.5 τέρματα, αφού το μοναδικό από τα πέντε εκτός έδρας ματς της χρονιάς που είχε απολογισμό άνω των τριών τερμάτων ήταν η ισοπαλία με την Τόπολα (2-2). Συν τοις άλλοις, ο Ολυμπιακός έχει να ηττηθεί στο «Γεντί Κουλέ» από τα 2018. Έκτοτε μετρά πέντε συνεχόμενες νίκες…

Η πρόταση της ημέρας:

ΟΦΗ-Ολυμπιακός: 2 & Under 3.5 (2.30)

Δημοσίευση σχολίου