Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Φουλ επίθεση με γεμάτο «Καραϊσκάκη»

Ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ περιλαμβάνει το απόγευμα της Κυριακής (19:30) για τους φίλους του Ολυμπιακού, αφού οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται τον Δικέφαλο του Βορρά για την 10η αγωνιστική της Super League.


Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ προέρχεται από δύο πολύ θετικά αποτελέσματα απέναντι σε Γουέστ Χαμ και ΟΦΗ, ενώ ο Ισπανός τεχνικός υπολογίζει ξανά στους Φορτούνη-Ρόντινεϊ, οι οποίοι δεν ταξίδεψαν στην Κρήτη για λόγους ξεκούρασης.

Με εξαίρεση τους Φρέιρε-Ιμπόρα που παραμένουν εδώ και καιρό… στα πιτς, ο Ισπανός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει περαιτέρω προβλήματα απουσιών και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με το γνωστό 4-4-2 και τους Πασχαλάκη, Ρόντινεϊ, Κίνι, Ρέτσο, Πορόζο, Έσε, Μαντί, Φορτούνη, Ποντένσε, Μασούρα, Ελ Καμπί.

Θέση στο βασικό σχήμα κυνηγούν βέβαια με αξιώσεις και οι Αλεξανδρόπουλος-Γιόβετιτς ενώ σημειώνεται ότι εκτός αποστολής έχει μείνει ο Ορτέγκα διότι τις πέντε θέσεις των μη κοινοτικών θα καλύψουν σε αυτό το ματς οι Πορόζο, Ρόντινεϊ, Έσε, Μαντί και Ελ Καμπί.

Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα από την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» με σκορ 2-0. Αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο ματς που οι Θεσσαλονικείς δέχτηκαν δύο γκολ, αφού προηγήθηκε η εκτός έδρας νίκη επί της Αμπερντίν για το Conference League (3-2) ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βιεϊρίνια (ανέτοιμος) και Σαμάτα (ωτίτιδα).

Δύο τέρματα είχε δεχθεί ο Δικέφαλος και στη Λεωφόρο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (2-2), συνεπώς μοιάζει πιθανό το σενάριο να καταφέρει κάτι αντίστοιχο και ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει σκοράρει από δύο φορές σε καθένα από τα πέντε εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκαν…

Η πρόταση της ημέρας:

Ολυμπιακός- Over 1.5 γκολ: 1.82

Δημοσίευση σχολίου