Γουέστ Χαμ-Ολυμπιακός: Η ώρα του Γιόβετιτς…

Τη Γουέστ Χαμ αντιμετωπίζει σήμερα (22:00) ο Ολυμπιακός στο Λονδίνο για την τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, με στόχο μια καλή εμφάνιση που θα του επιτρέψει να αφήσει πίσω του το κάζο που υπέστη από τον ΠΑΟΚ.


Στα χαρτιά πρόκειται για το δυσκολότερο παιχνίδι που θα δώσουν οι ερυθρόλευκοι μέχρι το τέλος του έτους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ένα ματς που μπορεί παράλληλα να τους βάλει δυνατά στη διεκδίκηση των δύο πρώτων θέσεων του γκρουπ, σε περίπτωση που η αποστολή επιστρέψει στην Αθήνα με θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και καλείται να επιλέξει τους έντεκα που θα καταφέρουν να παρουσιάσουν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που εμφάνισε η ομάδα στο 4-2 της Κυριακής. Με πιθανότερο σχηματισμό το 4-3-3, το αρχικό σχήμα θα στελεχωθεί κατά πάσα πιθανότητα από τους Πασχαλάκη, Ρόντινεϊ, Ορτέγκα, Ρέτσο, Πορόζο, Έσε, Μαντί, Αλεξανδρόπουλο, Φορτούνη, Ποντένσε (ή Μασούρα) και Γιόβετιτς.

Ο Μαυροβούνιος επιθετικός αναμένεται να αντικαταστήσει στον Ελ Καμπί στην κορυφή της επίθεσης, αφού ο δεύτερος βρίσκεται έξι παιχνίδια μακριά από τον καλό του εαυτό, σκοράροντας για τελευταία φορά στις 27 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τον Άρη στο «Καραϊσκάκης», όπου είχε σημειώσει δύο τέρματα. Η πιθανότητα να συναντηθεί με τα δίχτυα ο Γιόβετιτς «πληρώνει» ικανοποιητικά και αξίζει ένα μικρό ρίσκο…

Στην αντίπερα όχθη, τα «σφυριά» του Ντέιβιντ Μόγιες μετρούν μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι επίσημα παιχνίδια τους, υποτάσσοντας την Άρσεναλ με σκορ 3-1 στο EFL Cup. Οι υπόλοιπες πέντε αναμετρήσεις απέφεραν τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία, με τα βρετανικά Μέσα να τονίζουν πως ο Σκωτσέζος τεχνικός δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής αν συνεχιστεί η κακή φόρμα των Λονδρέζων…

Η πρόταση της ημέρας:

Γιόβετιτς - Να σκοράρει: 3.80

Δημοσίευση σχολίου