Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός: Με το σημείο που «κάθεται» σε όλα τα εκτός

Στην Τρίπολη δοκιμάζεται σήμερα (20:30) ο Ολυμπιακός, αντιμετωπίζοντας τον Αστέρα για την 11η αγωνιστική της Super League.


Πρόκειται για το τελευταίο παιχνίδι πριν από τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων και οι Πειραιώτες θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να ξεπεράσουν τις δύο ήττες από ΠΑΟΚ (4-2) και Γουέστ Χαμ (1-0) και να παραμείνουν στο -4 από την κορυφή, με βάση τη βαθμολογία που διαμορφώθηκε μετά την απόρριψη της έφεσης για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι ερυθρόλευκοι θα έχουν και παρουσία κόσμου στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ενώ ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μαντί Καμαρά και Τζάκσον Πορόζο. Ο πρώτος επιλέχθηκε να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω συμπλήρωσης καρτών στο σημερινό ματς ενώ ο έτερος αποκόμισε τραυματισμό από το παιχνίδι του Λονδίνου και τέθηκε νοκ-άουτ.

Κάπως έτσι, για πρώτη φορά στην αποστολή βρίσκεται ο Ζουλιάν Μπιανκόν, αφού απόντος του Φρέιρε θα αποτελέσει τη λύση από τον πάγκο για τη θέση των στόπερ. Λογικά ο Ισπανός τεχνικός θα επιστρέψει στο αγαπημένο του 4-4-2 και μια πιθανή ενδεκάδα θα μπορούσε να αποτελείται από τους Πασχαλάκη, Ρόντινεϊ, Ορτέγκα, Ρέτσο, Ντόι, Έσε, Αλεξανδρόπουλο, Φορτούνη, Ποντένσε, Μασούρα και Ελ Καμπί.

Στην αντίπερα όχθη, ο Μίλαν Ράσταβατς δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο λόγω αποβολής, Καρμόνα ενώ εκτός λόγω καρτών είναι και οι Μουνάφο-Ζουκάνοβιτς. Στα πιτς λόγω τραυματισμού και ο Μπαρτόλο…

Όσον αφορά την προϊστορία, αξίζει να αναφερθεί ότι ο Ολυμπιακός έχει να ηττηθεί στην Τρίπολη σχεδόν δέκα χρόνια. Συγκεκριμένα, ήταν 26 Μαρτίου του 2014 όταν η τότε ομάδα του Μίτσελ υποτάχθηκε με σκορ 2-1, με τον Νίκο Βέργο να πετυχαίνει εκείνη τη μέρα το μοναδικό του γκολ με τα ερυθρόλευκα. Έκτοτε έχουν ακολουθήσει δέκα αναμετρήσεις με απολογισμό πέντε νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες.

Στοιχηματικά, αξίζει το ποντάρισμα στα 2-3 γκολ, για τον απλούστατο λόγο ότι στο συγκεκριμένο πλαίσιο κυμάνθηκαν και τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει φέτος για το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Με την ΑΕΚ (1-1), τον ΠΑΣ Γιάννινα (0-3) και τον ΟΦΗ (0-2).

Η πρόταση της ημέρας:

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός: 2-3 γκολ (2.05)

Δημοσίευση σχολίου