Φράιμπουργκ-Ολυμπιακός: Αφού πήρε αποτέλεσμα πέρυσι, μπορεί και φέτος!

Στην έδρα της Φράιμπουργκ δοκιμάζεται σήμερα (19:45) ο Ολυμπιακός για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, με σκοπό να εξαντλήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση.


Αν οι παίκτες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ καταφέρουν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα στη Γερμανία, θα έχουν – κατά πάσα πιθανότητα - κλειδώσει την 3η θέση που οδηγεί στο Conference League ενώ σε περίπτωση νίκης θα φτάσουν στους 7 βαθμούς και θα παλέψουν ως το τέλος για τη 2η θέση.

Για να συμβεί κάτι τέτοιο, ο Ισπανός τεχνικός σκέφτεται ακόμα και να παίξει για πρώτη φορά με τρεις στόπερ, αφού ο Ιμπόρα ετοιμάζεται να αναλάβει καθήκοντα ανάμεσα στους Ρέστο και Ντόι. Δεξιά θα βρίσκεται ο Ρόντινεϊ, αριστερά ο Ορτέγκα. Έσε, Μαντί και Φορτούνης θα συνθέσουν την τριάδα στον άξονα ενώ μπροστά θα κινηθούν οι Μασούρας-Ελ Καμπί.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται προφανώς ο Πασχαλάκης, ο οποίος πραγματοποίησε στο αντίστοιχο περυσινό παιχνίδι μια μυθική εμφάνιση, βοηθώντας την τότε ομάδα του Μίτσελ να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Η νίκη είχε χαθεί στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Κούμπλερ να απαντά στο γκολ του Ελ Αραμπί (17’).

Στην αντίπερα όχθη, πρέπει να σημειωθεί ότι η Φράιμπουργκ βρίσκεται χωρίς νίκη τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές της Μπουντεσλίγκα, με απολογισμό τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες. Τον τελευταία μήνα έχει κερδίσει δηλαδή μόνο τα δύο ματς με την Μπάτσκα Τόπολα ενώ ο Κρίστιαν Στράιχ έχει να διαχειριστεί προβλήματα απουσιών, με τον Σάλαι να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει.

Στοιχηματικά το παιχνίδι αξίζει το ρίσκο στο X2. Ο Ολυμπιακός κοίταξε τη Φράιμπουργκ στα μάτι και στην αναμέτρηση της πρεμιέρας, όπου ουσιαστικά έχασε (3-2) από δικά του λάθη στα μετόπισθεν. Αν αποφευχθούν αντίστοιχα «δώρα», οι Πειραιώτες έχουν τύχη, αφού επιθετικά συνήθως βρίσκουν το δρόμο προς την αντίπαλη εστία.

Η πρόταση της ημέρας:

Φράιμπουργκ-Ολυμπιακός: X2 (2.02)

Δημοσίευση σχολίου