Βόλος-Ολυμπιακός: Ζητείται αντίδραση στο τελευταίο ματς του Μαρτίνεθ

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός στις 16:30 για την 13η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Super League.


Το τελευταίο του παιχνίδι στον ερυθρόλευκο πάγκο θα δώσει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αφού το κλίμα είναι μη αναστρέψιμο για τον ίδιο μετά το διασυρμό στο Φράιμπουργκ. Η διοίκηση αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη και το βάρος του σημερινού αγώνα πέφτει ουσιαστικά στους παίκτες.

Μόνο υποθέσεις μπορούν να γίνουν για την ενδεκάδα, αφού οι Πειραιώτες δεν ανακοίνωσαν καν αποστολή. Σίγουρη η απουσία του Ποντένσε, ο οποίος δεν πρόλαβε να ξεπεράσει το πρόβλημα από το χτύπημα που δέχτηκε την Πέμπτη. Στη λίστα των απόντων βρίσκονται επίσης οι Γιόβετιτς-Σκάρπα αλλά και οι μακροχρόνια τραυματίες, Φρέιρε-Πορόζο.

Κατά συνέπεια, πιθανότερη μοιάζει μια σύνθεση (4-4-2) με τους Πασχαλάκη, Ρόντινεϊ, Ρέτσο, Ντόι, Ορτέγκα, Έσε, Μαντί, Φορτούνη, Μπιέλ, Μασούρα και Ελ Καμπί ενώ θέση θα μπορούσαν να διεκδικήσουν και οι Αλεξανδρόπουλος-Ιμπόρα.

Ζητήματα απουσιών υπάρχουν για τους Βολιώτες, με τον κόουτς Άνχελ Λόπες να μην υπολογίζει στους Μπαριέντος, Ντέλετιτς, Τάχατο και Τσοκάνη ενώ στη διάθεση του Ισπανού προπονητή είναι και πάλι οι Γκαρσία, Μπερτόγλιο και Κορνέτ.

Όσον αφορά την προϊστορία της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός δεν έχει ηττηθεί ποτέ από το σημερινό του αντίπαλο. Στο σύνολο των δέκα αγώνων, οι Πειραιώτες μετρούν οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες, εκ των οποίων η μία σημειώθηκε στο «Καραϊσκάκης» το Σεπτέμβριο του 2022.

Στοιχηματικά το παιχνίδι δεν έχει καμία αξία στο ποντάρισμα του διπλού, αφού οι ερυθρόλευκοι παρουσιάζονται σε τιμές αχτύπητου φαβορί. Νόημα υπάρχει όμως στο ποντάρισμα του αμφίσκορου, αφού η άμυνα του Ολυμπιακού έχει αποδείξει πολλάκις ότι είναι ικανή για όλα.

Η πρόταση της ημέρας:

Βόλος-Ολυμπιακός: GG (2.35)

Δημοσίευση σχολίου