Ολυμπιακός-Μπάτσκα Τόπολα: Χωρίς κόσμο αλλά με τον ενθουσιασμό του Καρβαλιάλ

Την Μπάτσκα Τόπολα υποδέχεται ο Ολυμπιακός στο «βουβό» Καραϊσκάκη για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Στην αποφυγή της ήττας στοχεύουν οι ερυθρόλευκοι για να τερματίσουν στην τρίτη θέση και να κλείσουν εισιτήριο για το Conference League.


Σε άδειο γήπεδο θα κάνει το ντεμπούτο του ο Κάρλος Καρβαλιάλ, αφού με απόφαση της ελληνικής Κυβέρνησης η ομάδα του Πειραιά είναι υποχρεωμένη να κρατήσει κλειστές τις πόρτες στο Φάληρο, χωρίς να της έχει επιβληθεί κάποια τιμωρία από την UEFA... 

Την ίδια στιγμή, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα έχουν κανονικά τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους στα παιχνίδια με Μακάμπι Χάιφα και Ελσίνκι αντίστοιχα ενώ το ίδιο θα ίσχυε και για την ΑΕΚ αν δεν αγωνιζόταν στο Άμστερνταμ με αντίπαλο τον Άγιαξ.

Στρέφοντας ωστόσο την προσοχή μας σε πράγματα που εξηγούνται ευκολότερα, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να διατηρήσει το 4-4-2 που είχε συνηθίσει η ομάδα επί των ημερών του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν αλλαγές σε πρόσωπα και θέσεις.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να κάτσει ο Πασχαλάκης ενώ η τετράδα της άμυνας θα στελεχωθεί κατά πάσα πιθανότητα από τους Ρόντινεϊ, Ρέτσο, Ντόι και Ορτέγκα. Έσε και Μαντί θα βρίσκονται ξανά στον άξονα, με τους Μασούρα, Ποντένσε και Φορτούνη να παρατάσσονται μπροστά τους. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Ελ Καμπί.

Στην Τόπολα ασχολούνται μέχρι στιγμής περισσότερο με το πώς θα βάλουν στο γήπεδο τους περίπου 100 φιλάθλους που έχουν ταξιδέψει από τη Σερβία στη χώρα μας για να δουν το παιχνίδι, γεγονός που επισημαίνει και η ελληνική ΠΑΕ μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης (13/12).

Από στοιχηματικής άποψης, ο Ολυμπιακός καλείται να αποδείξει στο χορτάρι ότι δεν συγκρίνεται ποιοτικά με την αντίπαλό του. Σε περίπτωση που τα καταφέρει, θα φτάσει στο στόχο του με νίκη και υψηλό σκορ, αφού πρόκειται για τις δύο χειρότερες άμυνες του ομίλου. Οι γηπεδούχοι μετρούν 12 γκολ παθητικό και οι φιλοξενούμενοι 14.

Συν τοις άλλοις, οι ερυθρόλευκοι είναι μυημένοι σε κεκλεισμένων των θυρών αναμετρήσεις. Φέτος έχουν δώσει ήδη δύο νικηφόρες για το πρωτάθλημα ενώ το σύνολο των εν λόγω ματς στο νέο «Καραϊσκάκης» ανέρχεται στα 68!

Η πρόταση της ημέρας:

Ολυμπιακός-Μπάτσκα Τόπολα: 1 & Over 2.5 (1.72)

Δημοσίευση σχολίου