Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός: Αναζητά «τρίποντο» και αμυντική σταθερότητα

Τον Πανσερραϊκό αντιμετωπίζει σήμερα (18:00) ο Ολυμπιακός για την 14η αγωνιστική της Super League, με την έναρξη του δευτέρου γύρου να βρίσκει τις ομάδες του πρωταθλήματος με άδεια γήπεδα λόγω των πρόσφατων κυβερνητικών μέτρων.


Οι ερυθρόλευκοι ταξιδεύουν στις Σέρρες με σκοπό να αφήσουν πίσω τους την ισοπαλία στο Βόλο (2-2) και να επιστρέψουν στις εγχώριες νίκες. Ευρωπαϊκά η ομάδα ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπάτσκα Τόπολα (5-2) και έκλεισε θέση για το Conference League, με την κλήρωση να διεξάγεται σήμερα στις 15:00.

Επιστροφή στη Super League και για τον Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον Παναγιώτη Ρέτσο που αποβλήθηκε στο Βόλο. Τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Μπιανκόν και αυτή αναμένεται να είναι και η μοναδική αλλαγή σε σχέση με την ενδεκάδα της Πέμπτης.

Ο Πασχαλάκης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Ρόντινεϊ, Μπιανκόν, Ντόι, Ορτέγκα να συμπληρώνουν την αμυντική τετράδα. Έσε, Μαντί, Φορτούνης, Ποντένσε, Μασούρας και Ελ Καμπί θα καταλάβουν τις θέσεις από τον άξονα και μπρος, συνθέτοντας το κλασικό 4-4-2.

Από τρεις σερί εκτός έδρας ήττες προέρχεται ο Πανσερραϊκός στο πρωτάθλημα, αφού ηττήθηκε κατά σειρά από τους ΠΑΟΚ (5-0), Βόλο (1-0) και Αστέρα Τρίπολης (1-0). Απέναντι στους Αρκάδες, οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία έβγαλαν αντίδραση λίγες μέρες αργότερα (σ.σ. νίκη με 2-0) στο ματς Κυπέλλου (5/12) και επικεντρώνονται πλέον στον σημερινό αγώνα στοχεύοντας στους τρεις βαθμούς.

Από στοιχηματικής άποψης πρόκειται για αναμέτρηση που δύσκολα θα ξεφύγει από τα 2-3 γκολ. Το σημείο έχει επαληθευτεί σε τρία από τα τέσσερα φετινά εντός του Πανσερραϊκού αλλά και στα τέσσερα από τα πέντε εκτός του Ολυμπιακού. Με σκορ 2-0 ολοκληρώθηκε και η μεταξύ τους αναμέτρηση στον πρώτο γύρο. Παιχνίδι που είχε επίσης διεξαχθεί χωρίς κόσμο.

Η πρόταση της ημέρας:

Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός: 2-3 Γκολ (1.98)

Δημοσίευση σχολίου