Ατρόμητος-Ολυμπιακός: Για το «διπλό» χωρίς Φορτούνη-Μαντί-Ελ Αραμπί

Στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League ολοκληρώνει σήμερα (20:30) ο Ολυμπιακός τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2023.


Ο Κάρλος Καρβαλιάλ ξεκίνησε τη θητεία του στον ερυθρόλευκο πάγκο με δύο σημαντικές νίκες, αφού μετά την εντός έδρας επικράτηση επί της Μπάτσκα Τόπολα (5-2) για το Europa League, μπήκε με το δεξί και στο πρωτάθλημα, επικρατώντας εκτός έδρας του Πανσερραϊκού με 1-0.

Αυτή τη φορά ο Πορτογάλος έχει να διαχειριστεί σημαντικές απουσίες, αφού εκτός του Φορτούνη που θα απουσιάσει λόγω καρτών, προέκυψαν προβλήματα της τελευταίας στιγμής με τους Ελ Αραμπί (θλάση) και Μαντί Καμαρά (οικογενειακό πρόβλημα).

Με βάση τα ανωτέρω, τα δεδομένα για την κατάρτιση της ενδεκάδας διαμορφώνονται ως εξής: Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Πασχαλάκης και η τετράδα μπροστά του θα απαρτίζεται από τους Ρόντινεϊ, Ρέτσο (σ.σ. επιστρέφει μετά την αποβολή στο Βόλο), Ντόι και Ορτέγκα. Έσε και Αλεξανδρόπουλος θα συνθέσουν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής ενώ οι Ποντένσε, Μπιέλ, Μασούρας θα εναλλάσσονται πίσω από τον Ελ Καμπί.

Απουσίες υπάρχουν και στο στρατόπεδο του Ατρομήτου, αφού ο Σάσα Ίλιτς δεν μπορεί να υπολογίζει Κούντε-Αγκιμπού Καμαρά, οι οποίοι αγωνίζονται στους Περιστεριώτες με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Ο δεύτερος είναι εκτός λόγω καρτών, όπως άλλωστε και ο Λούκας Ασεβέδο.

Από στοιχηματικής πλευράς, το παιχνίδι δεν προσφέρεται για οποιαδήποτε αγωνιστική πρόβλεψη, οπότε μέρες που είναι μπορούμε να... τζογάρουμε λίγο. Αξίζει λοιπόν ένα μικρό ποντάρισμα στο ενδεχόμενο να τελειώσουν οι φιλοξενούμενοι το παιχνίδι μετρώντας περισσότερες κάρτες από τους γηπεδούχους.

Κάτι αντίστοιχο έχει συμβεί φέτος σε 8 από τις 14 αγωνιστικές, συνυπολογίζοντας και τα 53 αγωνιστικά λεπτά του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπου ο Ολυμπιακός μετρούσε δύο κίτρινες και οι πράσινοι καμία.

Η πρόταση της ημέρας:

Ομάδα με τις περισσότερες κάρτες: Ολυμπιακός (3.25)

Δημοσίευση σχολίου