Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα: Νίκη για να κρατήσει επαφή με την κορυφή

Τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Φάληρο υποδέχεται στις 19:30 ο Ολυμπιακός για την 20η αγωνιστική της Super League.


Οι Πειραιώτες προέρχονται από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα (σ.σ. Κηφισιά-Άρης) και στοχεύουν στο τρίποντο για να διατηρήσουν ή και να μειώσουν τη διαφορά των 6 βαθμών από την κορυφή, αφού ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός αναμετρώνται στην Τούμπα ισοβαθμώντας στην κορυφή του πίνακα.

Στα νεότερα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ έβαλε φρένο στη μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου μετά τις έξι χειμερινές αφίξεις στου Ρέντη. Ο Πορτογάλος τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή του σημερινού ματς τους νεοφερμένους Πορτογάλους (Όρτα, Τσικίνιο, Κάρμο) και άπαντες αναμένεται να πάρουν χρόνο.

Χωρίς δικαίωμα συμμετοχής οι Ρόντινεϊ και Αλεξανδρόπουλος που εκτίουν κάρτες. Εκτός και οι τραυματίες Ελ Αραμπί-Ρίτσαρντς. Κατά συνέπεια οδηγούμαστε σε μια ενδεκάδα με σχηματισμό 4-2-3-1 αποτελούμενη από τους Πασχαλάκη, Ορτέγκα, Ρέτσο, Ντόι, Κίνι, Έσε, Όρτα, Μασούρα, Ζέλσον, Φορτούνη και Ναβάρο.

Στην αντίπερα όχθη, ο Μιχάλης Γεωργίου καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους Παμλίδη, Παντελάκη, Τζίνο και Λεό, αλλά με τους νεαποκτηθέντες Τούτου και Νάγκι. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με συγκομιδή 12 βαθμών και κάθε παιχνίδι μοιάζει πλέον με τελικό.

Στοιχηματικά το ματς δεν προσφέρει ιδιαίτερες ευκαιρίες πονταρίσματος. Ο άσος βρίσκεται πολύ χαμηλά και δεν ικανοποιεί ούτε σε συνδυασμό με τα πολλά γκολ. Κατά συνέπεια αποκτούν ενδιαφέρον τα ειδικά στοιχήματα.

Η πρόταση της ημέρας:

Παναγιώτης Ρέτσος: Να δεχθεί κάρτα (2.62)

Δημοσίευση σχολίου