Κηφισιά-Ολυμπιακός: Για την επιστροφή στις νίκες

Εκτός έδρας παιχνίδι με την Κηφισιά στην Καισαριανή (17:00) περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής για τον Ολυμπιακό, ο οποίος παραμένει χωρίς νίκη μέσα στο 2024.


Ο Κάρλος Καρβαλιάλ καλείται να επαναφέρει τους ερυθρόλευκους στο δρόμο των επιτυχιών, αφού από τις 18 Δεκεμβρίου και το «τρίποντο» στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό (1-0) οι ερυθρόλευκοι μετρούν δύο ισοπαλίες και δύο ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον τιμωρημένο λόγω καρτών Έσε ενώ θα έχει στη διάθεσή του τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος επιστρέφει μετά από έναν μήνα λόγω θλάσης. Ως φαβορί για την κορυφή της επίθεσης παρουσιάζεται πάντως ο Γιόβετιτς, αφού ο Ναβαρο έχει παίξει συνεχόμενα παιχνίδια από την ημέρα που αφίχθη στην Ελλάδα.

Η επικρατέστερη ενδεκάδα μοιάζει αυτή τη στιγμή να αποτελείται από τους Πασχαλάκη, Ρόντινεϊ, Ορτέγκα, Ρέτσο, Ντόι, Μαντί, Καρβάλιο, Φορτούνη, Ποντένσε, Μασούρα και Γιόβετιτς. Ρίτσαρντς και Αλεξανδρόπουλος αναμένεται να προφυλαχθούν εν όψει της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο την ερχόμενη Τετάρτη (17/1).

Στην αντίπερα όχθη, ο Ντέιβιντ Νίλσεν έχει να αντιμετωπίσει τα δικά του προβλήματα, αφού οι νεοφώτιστοι έχουν δηλώσει το συγκεκριμένο ματς για να εκτίσουν την τιμωρία τους ο Γάλλος αμυντικός Λαντρ, ο πρώην άσος και αρχηγός του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Μποτία αλλά και ο επιθετικός Άντριου Τετέι. 

Στοιχηματικά υπάρχει αξία στα πολλά γκολ. Η Κηφισιά προέρχεται από 6/7 over 2.5, με το μοναδικό under να σημειώνεται στο εκτός έδρας παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό (1-1).

Η πρόταση της ημέρας:

Κηφισιά-Ολυμπιακός: Over 2.5 (1.70)

Δημοσίευση σχολίου