Ολυμπιακός-Φερεντσβάρος: Ντεμπούτο Μεντιλίμπαρ σε γεμάτο γήπεδο και ματς που προσφέρεται για γκολ

Στο κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» φιλοξενεί σήμερα (19:45) ο Ολυμπιακός τη Φερεντσβάρος για το πρώτο από τα δύο παιχνίδια των playoffs του Europa Conference League. Για το ντεμπούτο του στον ερυθρόλευκο πάγκο προετοιμάζεται ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.


Οι Πειραιώτες υποδέχονται τον κόσμο τους στο Φάληρο για πρώτη φορά μετά τις 5 του περασμένου Νοέμβρη και την εντός έδρας συντριβή από τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα με σκορ 4-2. Έκτοτε έχουν απολυθεί οι Ντιέγκο Μαρτίνεθ-Κάρλος Καρβαλιάλ, με τον Μεντιλίμπαρ να παραλαμβάνει την ομάδα του από τον υπηρεσιακό - στο ματς με τον ΟΦΗ - Σωτήρη Συλαΐδόπουλο.

Σχετικά με το πλάνο που αναμένεται να επιστρατεύσει ο Ισπανός τεχνικός τα πράγματα είναι λίγο έως πολύ ξεκάθαρα, αφού τα κουκιά είναι μετρημένα λόγω προβλημάτων τραυματισμού αλλά και παικτών που βρίσκονται εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Ο Ρέτσος συνεχίζει την προσπάθεια να προλάβει την αναμέτρηση αλλά το πιθανότερο σενάριο τον θέλει στον πάγκο.

Κατά συνέπεια, η ενδεκάδα αναμένεται να στελεχωθεί από τους Πασχαλάκη, Ρόντινεϊ, Ορτέγκα, Κάρμο, Ντόι, Έσε, Τσικίνιο, Φορτούνη, Ποντένσε, Μασούρα και Ελ Καμπί. Σοβαρή και η υποψηφιότητα του Αλεξανδρόπουλου, με τον Έλληνα χαφ να «παίζει» στο ενδεχόμενο που προτιμηθεί ένα πιο συντηρητικό σχήμα με τριάδα στα χαφ.

Ιδιαίτερα αισιόδοξοι παρουσιάζονται εν όψει των δύο αναμετρήσεων οι Ούγγροι, οι οποίοι προκρίθηκαν από τη φάση των ομίλων του Conference League ως δεύτεροι (10 β.), πίσω από τη Φιορεντίνα (12 β.) και μπροστά από τις Γκενκ (9 β.), Τσουκαρίτσκι (0 β.). Τις δύο τελευταίες αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός στα καλοκαιρινά προκριματικά του Europa League.

Από στοιχηματικής άποψης το παιχνίδι προσφέρεται για ποντάρισμα… στο θέαμα, αφού οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τέσσερις συνεχόμενες αναμετρήσεις που συνοδεύτηκαν από γκολ-γκολ και όβερ. Το αμφίσκορο πέρασε και στα πέντε από τα έξι ματς της Φερεντσβάρος στον όμιλο…

Η πρόταση της ημέρας:

Ολυμπιακός-Φερεντσβάρος: GG & Over 2.5 (2.32)

Δημοσίευση σχολίου