Παναιτωλικός-Ολυμπιακός: Χωρίς τέσσερις βασικούς για την έκτη συνεχόμενη νίκη

Στο Αγρίνιο συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα της Super League, με τους ερυθρόλευκους να αντιμετωπίζουν σήμερα (17:00) τον Παναιτωλικό για την 25η αγωνιστική.


Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ξεκίνησε το ροτέισον στο εντός έδρας νικηφόρο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης (2-1) και συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο, αφού εκτός αποστολής έμειναν οι Ρόντινεϊ, Κάρμο, Όρτα και Φορτούνης.

Ο τελευταίος θα λείψει και από το επόμενο παιχνίδι με τον Βόλο στο Φάληρο (3/3), όπου και δηλώθηκε να απουσιάσει λόγω καρτών. Κατά συνέπεια θα τεθεί ξανά στη διάθεση της ομάδας στο πρώτο ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Καραϊσκάκη για τη φάση των «16» του Europa Conference League (7/3).

Αντίθετα με τους προαναφερθέντες, στην αποστολή επέστρεψε ο Ζέλσον Μαρτίνς που ξεπέρασε τη θλάση που αποκόμισε στις αρχές του μήνα και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής απέναντι στους Αγρινιώτες. Για την αρχική ενδεκάδα φαβορί μοιάζουν ωστόσο οι Πασχαλάκης, Κίνι, Ορτέγκα, Βέζο, Ρέτσος, Έσε, Τσικίνιο, Αλεξανδρόπουλος, Ποντένσε, Μασούρας, Ελ Καμπί.

Ο Παναιτωλικός προέρχεται από εντός έδρας ήττα απέναντι στον ΠΑΟΚ (1-3), με τον Γιάννη Πετράκη να καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον τιμωρημένο Χουάνπι αλλά και τους Μλάντεν, Μπαλντασάρα, Στεργιάκη, Μπακάκη. Ο Έλληνας τεχνικός μπορεί πάντως να υπολογίζει ξανά στους Καρέλη και Μπρούνο Ντουάρτε που εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν.

Στοιχηματικά το παιχνίδι δεν προσφέρεται για ποντάρισμα στο διπλό, αφού η απόδοση βρίσκεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Η πρόσφατη προϊστορία μας οδηγεί όμως στα 2-3 τέρματα, αφού το συγκεκριμένο σημείο έχει επαληθευτεί στα τελευταία έξι ραντεβού των δύο ομάδων στο Αγρίνιο. Από τις εν λόγω αναμετρήσεις, οι τέσσερις διεξήχθησαν για το πρωτάθλημα και οι δύο για το θεσμό του Κυπέλλου.

Η πρόταση της ημέρας:

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός: 2-3 Γκολ (2.02)

Δημοσίευση σχολίου