Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Για το αποτέλεσμα που θα του αλλάξει τη χρονιά

Τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» αντιμετωπίζει απόψε (21:00) ο Ολυμπιακός για την 21η αγωνιστική της Super League. Στόχος η νίκη που θα κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες κατάκτησης του πρωταθλήματος.


Οι ερυθρόλευκοι στοχεύουν στους τρεις βαθμούς ώστε να πιάσουν το «τριφύλλι» στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και να παραμείνουν στο -6 από την κορυφή που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Παράλληλα αναμένεται η εκδίκαση της προσφυγής στο CAS για την υπόθεση-Χουάνκαρ, η οποία ορίστηκε για την Τρίτη (6/2) και θα παίξει το δικό της ρόλο στην κατάταξη.

Στα αγωνιστικά, ο Κάρλος Καρβαλιάλ ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά τον Ναβίντ Κάρμο στο κέντρο της άμυνας, αφού θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Παναγιώτη Ρέτσου αλλά και του Ζέλσον Μαρτίνς, οι οποίοι τέθηκαν νοκ-άουτ με προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν την τελευταία στιγμή. Εκτός φυσικά και ο Μαντί Καμαρά που υποβιβάστηκε στη Β’ ομάδα λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων.

Μια πιθανή ενδεκάδα θα μπορούσε να στελεχωθεί από τους Πασχαλάκη, Ρόντινεϊ, Ορτέγκα, Κάρμο, Ντόι, Έσε, Αλεξανδρόπουλο, Τσικίνιο, Φορτούνη, Μασούρα και Ναβάρο. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν βέβαια και οι Όρτα, Ποντένσε ενώ από τον πάγκο θα έρθει λογικά ο Ελ Καμπί, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις μετά τον αποκλεισμό του Μαρόκου από τη συνέχεια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού καταστρώνουν τα πλάνα τους χωρίς τον τραυματία Φώτη Ιωαννίδη ενώ σύμφωνα με χθεσινά ρεπορτάζ, εξαιρετικά αμφίβολοι είναι και οι Σπόραρ, Βέρμπιτς, Βαγιαννίδης, των οποίων η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του παιχνιδιού.

Στοιχηματικά το παιχνίδι θέλει ιδιαίτερη έμπνευση, αφού οποιοδήποτε σημείο μπορεί να οδηγήσει τόσο στο ταμείο όσο και στον κουβά. Το διπλό του Ολυμπιακού είναι πάντως μια επιλογή που «χτυπιέται» λόγω απόδοσης. Καμία από τις δύο ομάδες δεν βολεύεται με την ισοπαλία. Αν η παρτίδα γείρει προς τα δεξιά δημιουργούνται σημαντικά κέρδη ακόμα και σε μονό ποντάρισμα.

Η πρόταση της ημέρας:

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: 2 (3.60)

Δημοσίευση σχολίου