Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης: Με ροτέισον και απουσία κόσμου σε must win παιχνίδι

Τον Αστέρα Τρίπολης στο κεκλεισμένων των θυρών «Γεώργιος Καραϊσκάκης» υποδέχεται σήμερα (18:00) ο Ολυμπιακός για την 24η αγωνιστική της Super League.


Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από ένα νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη, αφού οι εγχώριες νίκες απέναντι σε ΟΦΗ (4-0) και ΠΑΟΚ (1-4) συνοδεύτηκαν από τις δύο επικρατήσεις επί της Φερεντσβάρος που έδωσαν την πρόκριση για τους «16» του Europa Conference League. Εκεί όπου οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στις 7 (εντός) και 14 (εκτός) Μαρτίου.

Οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ καλούνται ωστόσο να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο για να παραμείνουν στο παιχνίδι του πρωταθλήματος, με τον Βάσκο τεχνικό να ετοιμάζει εκτεταμένο ροτέισον διότι ακολουθούν επτά παιχνίδια σε 22 μέρες και άπαντες πρέπει να αξιοποιηθούν.

Από όσους αγωνίστηκαν την περασμένη Πέμπτη στη Βουδαπέστη, εκτός αποστολής έμειναν οι Ρέτσος-Ορτέγκα ενώ απών θα είναι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος ο Ανδρέας Ντόι, ο οποίος δεν είχε ακολουθήσει την αποστολή στην Τούμπα.

Ιδιαίτερα ριψοκίνδυνη οποιαδήποτε πρόβλεψη για το αρχικό σχήμα, το οποίο θα μπορούσε πάντως να στελεχωθεί από τους Πασχαλάκη, Κίνι, Ρίτσαρντς, Κάρμο, Μπιανκόν, Ιμπόρα, Τσικίνιο, Αλεξανδρόπουλο, Μασούρα, Ποντένσε και Ναβάρο. Υποψηφιότητα θέτουν επίσης οι Γιόβετιτς, Καμπράλ και Βέζο. Ο τελευταίος δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμα το ντεμπούτο του.

Μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει τη Λαμία στην έκτη θέση έχασε την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, η οποία ισοφαρίστηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Παναιτωλικό (2-2) και έμεινε στο -4 από την 6η θέση που οδηγεί στα playoffs. Οι Αρκάδες προέρχονται από τέσσερα συνεχόμενα όβερ, γεγονός που ενισχύει τις πιθανότητες να… ανοίξει το σημερινό παιχνίδι.

Η πρόταση της ημέρας:

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης: 1 & Over 2.5 (1.78)

Δημοσίευση σχολίου