Ολυμπιακός-Βόλος: Συνέχεια στο νικηφόρο σερί με ποντάρισμα στον Ναβάρο

Το Βόλο στο Καραϊσκάκη υποδέχεται σήμερα (19:30) ο Ολυμπιακός για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League.


Οι ερυθρόλευκοι μετρούν έξι συνεχόμενες νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη και ευελπιστούν σε ακόμη ένα τρίποντο που στη χειρότερη των περιπτώσεων θα τους στείλει στη διαδικασία των πλέι-οφ με διαφορά τεσσάρων βαθμών από την κορυφή ενώ θα εξασφαλίσει την απαραίτητη ηρεμία εν όψει της μεσοβδόμαδης (7/3) μάχης με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για το πρώτο από τα δύο παιχνίδια της φάσης των «16» του Conference League.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Φορτούνη-Κίνι και τον τραυματία Ζέλσον Μαρτίνς ενώ άφησε εκτός αποστολής και τους Καμπράλ, Ιμπόρα, Καρβάλιο και Ντόι. Αντίθετα ο Βάσκος συμπεριέλαβε για πρώτη φορά τον νεαρό Άγγλο, Νέλσον Άμπι.

Σημαντική παράμετρος του σημερινού παιχνιδιού αποτελεί το γεγονός ότι οι Πασχαλάκης, Ρέτσος, Κάρμο, Έσε και Ναβάρο βρίσκονται στο όριο των καρτών και σε περίπτωση που αντικρίσουν άλλη μία απέναντι στο Βόλο, χάνουν το ματς της πρεμιέρας των πλέι-οφ, το οποίο θα διεξαχθεί εντός έδρας, με τον αντίπαλο να αναμένεται από την κλήρωση της Δευτέρας.

Καταλήγοντας, η πιθανότερη ενδεκάδα μοιάζει να στελεχώνεται από τους Πασχαλάκη, Ρόντινεϊ, Ρίτσαρντς, Μπιανκόν, Βέζο, Τσικίνιο, Αλεξανδρόπουλο, Όρτα, Μασούρα, Ποντένσε, Ναβάρο. Στην αντίπερα όχθη, με πολλές απουσίες κατεβαίνουν στο Φάληρο οι φιλοξενούμενοι, αφού ο Χρήστος Κόντης δεν υπολογίζει στους τιμωρημένυς Γκαρσία, Άλχο, Γκλάβτσιτς, Καλογερόπουλο και Τσοκάνη, ενώ εκτός είναι και ο Τρουιγιέ.

Στοιχηματικά το παιχνίδι δεν παρουσιάζει κανένα ενδιαφέρον, αφού μόνο με... εμπνεύσεις μπορεί να βγει άκρη. Ποντάρισμα με λογική αποτελεί το ενδεχόμενο να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι ο Ναβάρο, ο οποίος λογικά θα «ξεκουράσει» τον Ελ Καμπί. Χωρίς τον Μαροκινό αλλά και τον απόντα Φορτούνη, ο Ισπανός είναι υποψήφιος και για εκτελέσεις πέναλτι σε περίπτωση που καταλογιστεί η εσχάτη των ποινών.

Η πρόταση της ημέρας:

Φραν Ναβάρο: Να σκοράρει (2.00)

Δημοσίευση σχολίου