Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» υποδέχεται σήμερα (20:30) ο Ολυμπιακός για την πρεμιέρα των playoffs της Super League.


Οι Πειραιώτες καλούνται να ξεπεράσουν άμεσα το… στραπάτσο της περασμένης Πέμπτης (7/3) από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Φάληρο (1-4) για το Conference League, επιδιώκοντας να συνεχίσουν την καλή πορεία που έχουν διαγράψει στο πρωτάθλημα από την ημέρα που κάθισε στον πάγκο της ομάδας ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Βάσκος τεχνικός συμφώνησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για ανανέωση του συμβολαίου του έως το καλοκαίρι του 2025 και στόχος του αποτελεί πλέον η νίκη στο παρθενικό του ντέρμπι «αιωνίων». Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις η αποστολή των ερυθρόλευκων, αφού εκτός του τιμωρημένου Ρέτσου, απόντας είναι ο Αλεξανδρόπουλος που δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση. Εκτός και οι Βέζο, Ρίτσαρντς, Καμπράλ και Καρβάλιο, συν τον τραυματία Ζέλσον Μαρτίνς.

Λογικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού δεν θα έχει μεγάλες διαφοροποιήσεις συγκριτικά με το παιχνίδι απέναντι στους Ισραηλινούς. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Πασχαλάκης και η αμυντική τετράδα αναμένεται να στελεχωθεί από τους Ρόντινεϊ, Ορτέγκα, Κάρμο και Μπιανκόν. Στον άξονα θα παρουσιαστούν οι Έσε, Τσικίνιο, Όρτα, με τους Ποντένσε, Μασούρα και Ελ Καμπί να μοιάζουν ως επικρατέστεροι για την αιχμή του δόρατος.

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, ο Φατίχ Τερίμ άφησε εκτός αποστολής τους Αϊτόρ και Βέρμπιτς ενώ δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Βαγιαννίδης και οι τραυματίες Χουάνκαρ, Γεντβάι και Σένκεφελντ. Στα συν των πράσινων το γεγονός ότι μετρούν μια βδομάδα ξεκούρασης ενώ ο Τούρκος τεχνικός φρόντισε να... φρεσκάρει ακόμη περισσότερο τους παίκτες του, δίνοντας τριήμερο ρεπό στην αρχή της βδομάδας.

Στοιχηματικά, η μόνη λογική προσέγγιση είναι το ποντάρισμα στα γκολ. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από 5/6 όβερ ενώ το «τριφύλλι» από 4/5 γκολ-γκολ. Κατά συνέπεια, ο συνδυασμός των δύο δεδομένων μας οδηγεί στο γνωστό combo που υπερδιπλασιάζει τον όποιο ποντάρισμα.

Η πρόταση της ημέρας:

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: GG & Over 2.5 (2.52)

Δημοσίευση σχολίου