Ολυμπιακός-Άρης: Ψάχνει νίκη ψυχολογίας χωρίς Ναβάρο, Ορτέγκα, Όρτα και Αλεξανδρόπουλο

Επιστροφή στις νίκες με στόχο να «ξεκολλήσει» από την τέταρτη θέση ψάχνει σήμερα (19:00) ο Ολυμπιακός που υποδέχεται τον Άρη στο Φάληρο για την 3η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League.


Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να αφήσουν πίσω τους την... ψυχρολουσία που υπέστησαν το βράδυ της Κυριακής (31/3) στην OPAP Arena, όπου και ηττήθηκαν με σκορ 1-0 χάρη σε τέρμα του Ελίασον στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ένα αποτέλεσμα που δεν επιτρέπει συζητήσεις γύρω από την διεκδίκηση του τίτλου, αφού η διαφορά από την πρωτοπόρο ΑΕΚ βρίσκεται έφτασε στο -8.

Στόχος των παικτών του Μεντιλίμπαρ αποτελεί πλέον το 2/2 απέναντι σε Άρη και Λαμία (7/4) ώστε να εκμεταλλευτούν τυχόν βαθμολογικές απώλειες του Παναθηναϊκού και να αναρριχηθούν στην τρίτη θέση πριν από το ζευγάρι παιχνιδιών με τη Φενέρμπαχτσε (11 & 18/4) για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Εκτός αποστολής για την αυριανή «μάχη» έμεινε ο Ναβάρο που απογοήτευσε με την εμφάνισή του στη Νέα Φιλαδέλφεια ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Ορτέγκα, Όρτα και Αλεξανδρόπουλος. Αναφορικά με την ενδεκάδα, το πιθανότερο σχήμα απαρτίζεται από τους Τζολάκη, Ρόντινεϊ, Ρίτσαρντς, Κάρμο, Βέζο, Έσε, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ποντένσε, Ζέλσον και Ελ Καμπί.

Με την ψυχολογία στα ύψη κατεβαίνει στον Πειραιά ο Άρης, ο οποίος ξεκίνησε τη διαδικασία των πλέι-οφ με δύο νίκες απέναντι σε ΠΑΟΚ (0-1) και Λαμία (3-1). Ελλείψει βαθμολογικού κινήτρου, ο Βαγγέλης Μάντζιος προετοιμάζει ουσιαστικά τους Θεσσαλονικείς για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Παναθηναϊκό (18/5), έχοντας τη δυνατότητα να δοκιμάζει παίκτες και σχήματα χωρίς άγχος.

Στοιχηματικά, η επικράτηση του Ολυμπιακού δεν μπορεί να σταθεί μόνη της αλλά παρέα με το γκολ-γκολ δημιουργεί μια απόδοση που ξεπερνά τον τριπλασιασμό. Με τον συγκεκριμένο τρόπο ήρθαν άλλωστε και οι δύο φετινές νίκες απέναντι στους κιτρινόμαυρους σε «Καραϊσκάκης» (4-1) και «Βικελίδης» (2-1).

Η πρόταση της ημέρας:

Ολυμπιακός-Άρης: 1 & GG (3.30)

Δημοσίευση σχολίου