Ολυμπιακός-Άστον Βίλα: Ραντεβού με το όνειρο

Το εμπόδιο της Άστον Βίλα καλείται να ξεπεράσει σήμερα (22:00) ο Ολυμπιακός για να εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League, με τους ερυθρόλευκους να υπερασπίζονται το 4-2 του «Βίλα Παρκ».


Ξεκούραστοι προετοιμάζονται οι Πειραιώτες για το σημαντικότερο παιχνίδι της ιστορίας τους. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις το περασμένο Σαββατοκύριακο λόγω της αργίας του Πάσχα, σε αντίθεση με τους «Villans» που δοκιμάστηκαν στην έδρα της Μπράιτον και ηττήθηκαν με σκορ 1-0.

Ο Βάσκος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του με μοναδική απουσία αυτή του Φρανσίσκο Ορτέγκα, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο παιχνίδι του Μπέρμιγχαμ και τίθεται νοκ-άουτ. Τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας διεκδικούν οι Ρίτσαρντς-Κίνι, με τον πρώτο να μοιάζει φαβορί παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης ετοιμότητας.

Ελλείψει άλλων προβλημάτων, η υπόλοιπη ενδεκάδα προβλέπεται ίδια με αυτή που παρατάχθηκε στην Αγγλία. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Τζολάκης και η τετράδα της άμυνας θα στελεχωθεί από τους Ρόντινεϊ, Ρίτσαρντς, Κάρμο και Ρέτσο. Ιμπόρα, Έσε και Τσικίνιο μοιάζουν φαβορί για τον άξονα ενώ οι θέσεις της επίθεσης θα καλυφθούν από τους Φορτούνη, Ποντένσε και Ελ Καμπί.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ουνάι Έμερι θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Εμιλιάνο Μαρτίνες, ο οποίος εξέτισε την ποινή των καρτών στο πρώτο ματς ενώ ξεπέρασε και το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες. Αμφίβολοι είναι όμως οι Τίλεμανς-Ρότζερς, με τον δεύτερο να γίνεται αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι με την Μπράιτον.

Από στοιχηματικής άποψης, η διπλή ευκαιρία του Ολυμπιακού είναι επιλογή βασισμένη στο συναίσθημα αλλά στηρίζεται και στην πρόσφατη φόρμα των δύο ομάδων. Οι ερυθρόλευκοι έχουν ηττηθεί σε ένα από τα τελευταία οκτώ επίσημα παιχνίδια στο Καραϊσκάκη, τη στιγμή που η Βίλα μετρά μόλις μία εκτός έδρας νίκη στις τελευταίες έξι «εξορμήσεις» της.

Η πρόταση της ημέρας:

Ολυμπιακός-Άστον Βίλα: 1X (1.85)

Δημοσίευση σχολίου