Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Χωρίς Μασούρα, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλο στο τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν

Την ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα (20:00) ο Ολυμπιακός στο Φάληρο για την 9η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League, με τους Πειραιώτες να δίνουν το τελευταίο τους φετινό παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».


Οι ερυθρόλευκοι στοχεύουν στη νίκη που θα τους βοηθήσει να «ξεκολλήσουν» από την τέταρτη θέση, σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός δεν περάσει νικηφόρα από την Τούμπα. Όπως δήλωσε άλλωστε και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, οι παίκτες του οφείλουν αν εξασφαλίσουν μέσω του πρωταθλήματος τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν, κάτι που μπορεί να συμβεί με την κατάληψη της δεύτερης ή της τρίτης θέσης.

Στο μεταξύ, ο Βάσκος τεχνικός δεν μπορεί και πάλι να υπολογίζει στους τραυματίες Ιμπόρα, Ορτέγκα, Ρίτσαρντς, στον τιμωρημένο Ρέτσο αλλά και τους Μασούρα, Ναβάρο, Αλεξανδρόπουλο, με τους πρώτους δύο να «κόβονται» επειδή απογοήτευσαν με την εμφάνισή τους απέναντι στον ΠΑΟΚ. Στην αποστολή επιστρέφουν αντίθετα οι Ελ Αραμπί, Γιόβετιτς, Ντόι και Καμπράλ.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, οποιαδήποτε εκτίμηση μοιάζει ριψοκίνδυνη αλλά μια πιθανή σύνθεση θα μπορούσε να ξεκινά με τον Τζολάκη κάτω από τα γκολπόστ και τους Ρόντινεϊ, Κίνι, Κάρμο και Ντόι στην τετράδα της άμυνας. Έσε, Όρτα, Φορτούνης και Ποντένσε κυνηγούν θέσεις στον άξονα ενώ δεν αποκλείεται να επιτρέψει στο αρχικό σχήμα ο Γιόβετιτς παίζοντας στη γνωστή του θέση πίσω από τον Ελ Καμπί.

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, ο Ματίας Αλμέιδα κρατά κλειστά τα χαρτιά του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον τιμωρημένο Ρότα αλλά και τον τραυματία Φερνάντες. Η Ένωση θέλει μόνο νίκη για να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αφού σε αντίθετη περίπτωση ενδέχεται να δει την πλάτη του ΠΑΟΚ μια αγωνιστική πριν το φινάλε.

Το ματς μοιάζει αρκετά μπερδεμένο και στο στοιχηματικό «τερέν» αλλά ίσως αξίζει ένα μικρό ποντάρισμα στα λίγα γκολ. Αναμφισβήτητα πρόκειται για δύο άκρως επιθετικές ομάδες αλλά το under έχει επαληθευτεί σε δύο από τις τρεις φετινές μονομαχίες τους και η τιμή άνω του διπλασιασμού είναι δελεαστική.

Η πρόταση της ημέρας:

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Under 2.5 (2.18)

Δημοσίευση σχολίου