ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Με σημαντικές αλλαγές για το πρώτο από τα τρία βήματα

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (20:00) τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το εξ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Super League.


Οι Πειραιώτες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά την πρόκριση επί της Άστον Βίλα αλλά καλούνται να αφήσουν πίσω τους την ιστορική πρόκληση του τελικού του Conference League, αφού είναι υποχρεωμένοι να εξαντλήσουν τις ελπίδες κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος. Κάτι το οποίο μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τα απόλυτο των νικών στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ άφησε εκτός αποστολής τον Ιμπόρα που αποκόμισε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού στο παιχνίδι της Πέμπτης ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει επίσης στους Γιόβετιτς, Ελ Αραμπί, Ορτέγκα, Ρίτσαρντς. Οι δύο τελευταίοι δεν ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους και οι μοναδικές επιλογές για το αριστερό άκρο της άμυνας είναι αυτές του Κίνι και του νεαρού Αποστολόπουλου.

Η αρχική ενδεκάδα αναμένεται να έχει αρκετές αλλαγές. Μια πιθανή σύνθεση ξεκινά με τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια και τους Ρόντινεϊ, Κίνι, Κάρμο, Ρέτσο στην τετράδα της άμυνας. Έσε, Όρτα και Αλεξανδρόπουλος μοιάζουν φαβορί για τον άξονα ενώ η επιθετική τριπλέτα θα στελεχωθεί από τους Ζέλσον, Ποντένσε και Ναβάρο.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ανακοίνωσε αποστολή αλλά είδε με ευχαρίστηση τον Ντεσπότοφ να επιστρέφει στις προπονήσεις, ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες. Υπενθυμίζεται πως και ο ΠΑΟΚ παραμένει μόνο με νίκη στο παιχνίδι του τίτλου, αφού ενδεχόμενη ισοπαλία δίνει ουσιαστικά από σήμερα το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ.

Στοιχηματικά η επιλογή είναι προφανής. Οι δύο ομάδες έχουν δώσει φέτος τρία παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Το σύνολο αυτών ολοκληρώθηκε με γκολ και θέαμα. Πάμε με το γνωστό «combo» που πληρώνει σε τιμές διπλασιασμού!

Η πρόταση της ημέρας:

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: GG & Over 2.5 (2.02)

Δημοσίευση σχολίου