Όσα είπαν οι παλιές δόξες του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Conference League

Αρκετοί είναι οι πρώην αστέρες των Πειραιωτών που πανηγύρισαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του Conference League και μοιράστηκαν τη χαρά τους μέσω των social media.


Από τους Ζιοβάνι-Ριβάλντο και Τσόρι-Φουστέρ μέχρι τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τον Σωκράτη Κόκκαλη. Σύσσωμη η ερυθρόλευκη οικογένεια έσπευσε να συγχαρεί παίκτες, προπονητκό επιτελείο, διοίκηση και κόσμο για το ιστορικότερο επίτευγμα της ιστορίας του Ολυμπιακού!

Ζιοβάνι

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και σε όλους τους οπαδούς του για το άνευ προηγουμένου επίτευγμα με την κατάκτηση του Conference League, το οποίο θα σημαδευτεί στην ιστορία αυτού του εκπληκτικού συλλόγου. Είχα την τιμή να φοράω αυτή τη φανέλα για έξι χρόνια, τώρα είμαστε σε άλλο επίπεδο…»



Ριβάλντο

«Συγχαρητήρια για το σπουδαίο επίτευγμα του Ολυμπιακού! Το άξιζε με το παραπάνω. Είμαι πολύ περήφανος που έπαιξα σαυτόν τον σπουδαίο ελληνικό σύλλογο και που αποτέλεσε μέρος της ιστορίας μου! Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο για τον σπουδαίο τίτλο»

 


Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς

«29-5-1991 κέρδισε ο Ερυθρός Αστέρας το Champions League στο Μπάρι. 29-5-2000 γεννήθηκε ο πρώτος μου γιος. 29-5-2024 κέρδισε ο Ολυμπιακός το Conference League. Τι άλλο να πω;»

 


Ανδρέας Νινιάδης

«Συγχαρητήρια Ολυμπιακέ! We are the Champions» 



Τσόρι Ντομίνγκεζ

«Ξανά σε ένα πολύ ξεχωριστό για εμένα μέρος, όπου η αγάπη των ανθρώπων παραμένει άθικτη. Ευχαριστώ τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την πρόσκληση. Χαρά μου να απολαμβάνω μαζί σας τον ευρωπαϊκό τίτλο. Συγχαρητήρια Ολυμπιακέ»

 


Νταβίντ Φουστέρ

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε τη χαρά μου που είδα τον Ολυμπιακό να σηκώνει ευρωπαϊκό τίτλο. Συγχαρητήρια στους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και όσους αποτελούν μέρος αυτής της ομάδας. Θέλω επίσης να συγχαρώ τον πρόεδρο που πιστεύει πάντα σε αυτή την ομάδα. Και πάνω απ’ όλα σε εσάς τους φιλάθλους γιατί είστε οι καλύτεροι του κόσμου και το αξίζατε περισσότερο από όλους. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε μέχρι το τέλος»


Ομάρ Ελαμπντελαουί

«Συγχαρητήρια Ολυμπιακέ! Σας ευχαριστώ που με κάνατε να μοιραστώ αυτή την ιστορική και μαγική βραδιά μαζί σας. Τόσο περήφανος και χαρούμενος για την ομάδα της καρδιάς μου! Η αγάπη που λαμβάνω κάθε φορά που βρίσκομαι εκεί είναι συντριπτική. Πραγματικά χαρούμενος που βρέθηκα ξανά με τόσο αγαπημένους ανθρώπους. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!»



Ρομπέρτο

«Όταν μιλάω για την καριέρα μου, συχνά με ρωτούν συχνά τι σημαίνει Ολυμπιακός. Η πιο ακριβής απάντηση που μπορώ να δώσω είναι ότι ο Ολυμπιακός είναι ένα τρελό πράγμα δύσκολο να εξηγηθεί, απλά πρέπει να έρθεις να το νιώσεις. Χθες ήταν μια καταπληκτική μέρα! Ευχαριστώ το σύλλογο για την αγάπη, τις μνήμες και την ευγνωμοσύνη. Θυμάμαι συνέχεια πόσο χαρούμενος ήμουν εδώ και ότι ο Πειραιάς είναι το σπίτι μου. Πρόεδρε, ευχαριστώ εσένα και την οικογένειά σου για την πρόσκληση και που με κάνατε μέρος αυτής της ένδοξης στιγμής που έχει ήδη γραφτεί στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Το λέω με περηφάνια και δυνατά γιατί έτσι νιώθω. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ



Ντουντού

«Πραγματικά περήφανος που είδα αυτόν τον τεράστιο σύλλογο να κατακτά έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Τους αξίζει για ό,τι κάνουν, για την ιστορία που γράφουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και για τους παθιασμένους οπαδούς τους. Μεγάλη τιμή που φόρεσα αυτή τη φανέλα. Πλέον ανήκω στο πλήθος των αιώνιων πιστών. Ρόντινεϊ, το άξιζες με το παραπάνω, απόλαυσε τη στιγμή» 


 Χαβιέ Σαβιόλα

«Συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Conference League! Πρώτος ευρωπαϊκός τίτλος! Πολύ χαρούμενος για το σύλλογο που μου έδωσε τόση αγάπη»


Ραφίνια

«Συγχαρητήρια Ολυμπιακέ! Σας ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να μοιραστώ αυτή την ιστορική και μαγική βραδιά μαζί σας. Τόσο περήφανος και χαρούμενος για αυτό το σύλλογο. We Rule this Land. Ευχαριστώ πρόεδρε, ευχαριστώ Ολυμπιακέ»

 


Ερίκ Αμπιντάλ

«Ο Ολυμπιακός άξιζε ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο για αυτά που έχει καταφέρει να πετύχει όλα τα προηγούμενα χρόνια. Δημιουργούν τις συνθήκες για να μπορεί να αποδώσει κανείς τα μέγιστα ως ποδοσφαιριστής. Ήρθε μέσα από σκληρή και μεγάλη δουλειά όλα αυτά τα χρόνια» τα λόγια του στην COSMOTE TV.


 Ερνέστο Βαλβέρδε

«Ευλογημένοι ήρωες»


Σωκράτης Κόκκαλης

«Ο Ολυμπιακός μας έγραψε μία ακόμη θρυλική αλλά και ξεχωριστή σελίδα στα 100 χρόνια της ιστορίας του, με την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου για ελληνικό σύλλογο στο ποδόσφαιρο. Θέλω να συγχαρώ τη διοίκηση,τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας, αλλά πάνω από όλους τον υπέροχο λαό μας για αυτόν τον θρίαμβο» ανέφερε μέσω γραπτής δήλωσης.

Δημοσίευση σχολίου