Ολυμπιακός-Παναιτωλικός: Κερδίζει και στα δύο ημίχρονα με σύμμαχο την προϊστορία

Τον Παναιτωλικό υποδέχεται στις 17:30 ο Ολυμπιακός, στο κεκλεισμένων των θυρών «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 12η αγωνιστική της Super League.


Οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση μετά τη διβδόμαδη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων και καλούνται να κερδίσουν το «ευκολότερο» από τα 8 παιχνίδια που ακολουθούν μέχρι το φινάλε του έτους.

Οι Αγρινιώτες βρίσκονται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα και είναι ξεκάθαρα η χειρότερη ομάδα του φετινού μαραθωνίου. Το συγκρότημα του Γιάννη Πετράκη προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες, στην τελευταία εκ των οποίων κατάφερε ωστόσο να παρουσιάσει ένα αξιόλογο αγωνιστικό πρόσωπο με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (2-1).

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς του τραυματίες Φρέιρε, Πορόζο, Σκάρπα αλλά και τον τιμωρημένο λόγω καρτών Ρέτσο, με τον Μπιανκόν να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Στον πάγκο θα μείνουν λογικά οι Ορτέγκα-Ελ Καμπί, οι οποίοι επέστρεψαν πριν από λίγες ώρες στην Αθήνα, κάνοντας ταξίδια για τις Εθνικές τους σε Αργεντινή και Μαρόκο.

Κατά συνέπεια η πιθανότερη ενδεκάδα μοιάζει να στελεχώνεται από τους Πασχαλάκη, Ρόντινεϊ, Κίνι, Μπιανκόν, Ντόι, Έσε, Μαντί, Ποντένσε, Φορτούνη, Μασούρα, Γιόβετιτς. Μοναδικό ερωτηματικό ο Μασούρας, ο οποίος μπορεί να παραχωρήσει τη θέση του σε έναν εκ των Μπιέλ-Αλεξανδρόπουλο, αφού αγωνίστηκε ως βασικός με την Εθνική στο φιλικό με Νέα Ζηλανδία αλλά και απέναντι στους Γάλλους.

Στα της προϊστορίας, ο Ολυμπιακός έχει υποδεχτεί 13 φορές τον Παναιτωλικό σε αγώνα πρωταθλήματος και μετρά το απόλυτο των νικών με απολογισμό τερμάτων 36-6. Η παράδοση αναμένεται να συνεχιστεί και αξίζει το ρίσκο στο ποντάρισμα που θέλει τους Πειραιώτες να κερδίζουν σε αμφότερα τα ημίχρονα…

Η πρόταση της ημέρας:

Ολυμπιακός να κερδίσει και στα δύο ημίχρονα: (1.83)

Δημοσίευση σχολίου