Δέκα «φρούτα» που ήρθαν Γενάρη στον Ολυμπιακό

Γεμάτη παγίδες είναι η χειμερινή μεταγραφική περίοδος για τις ομάδες που αναζητούν λύσεις για την αγωνιστική τους ενίσχυση. Το ρίσκο για άστοχες επενδύσεις είναι μεγάλο και οι ερυθρόλευκοι το έχουν πληρώσει ουκ ολίγες φορές.


Ξεχωρίσαμε δέκα περιπτώσεις αποτυχημένων ερυθρόλευκων κινήσεων κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου. Τα περισσότερα από τα δέκα παρακάτω ονόματα μάλλον δεν λένε πλέον τίποτα σε κανέναν φίλο των Πειραιωτών.

2003: Τζόνι Νόβακ - 6 Συμμετοχές

Σλοβένος χαφ με 73 συμμετοχές στην Εθνική του. Αποτέλεσε μεταγραφική εισήγηση του Σρέτσκο Κάτανετς και αποχώρησε με συνοπτικές διαδικασίες στο τέλος της σεζόν, αφού ο Ολυμπιακός αποτέλεσε τον τελευταίο σταθμό της καριέρας του.


2012: Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς - 9 Συμμετοχές/1 Γκολ

Τούρκος εξτρέμ με το προσωνύμιο «Coca-Cola Kid». Ξεκίνησε δυναμικά την καριέρα του, σημείωσε 37 συμμετοχές με την Εθνική της χώρας του αλλά στο φινάλε του έμεινε η «στάμπα» του γυρολόγου…


2013: Χουάν Πάμπλο Πίνο - 6 Συμμετοχές

Κολομβιανός εξτρέμ που κατάφερε στα 19 του να πάρει μεταγραφή στη Μονακό. Τα μπλεξίματα με συμμορίες και κλεμμένα αυτοκίνητα δεν του επέτρεψαν να κάνει την καριέρα που μπορούσε.


2014: Πελέ - 9 Συμμετοχές

Πορτογάλος κεντρικός χαφ που αποκτήθηκε από τον Εργοτέλη χωρίς να καταλάβει ποτέ κανείς το λόγο της συγκεκριμένης μεταγραφής.


2014: Αμπντισαλάμ Ιμπραχίμ - 1 Συμμετοχή

Νορβηγός μέσος που αποκτήθηκε από την Μάντσεστερ Σίτι. Με τους «πολίτες» αγωνίστηκε τρεις φορές στην πρώτη ομάδα αλλά μετά τον Ολυμπιακό συνέχισε την καριέρα του σε Εργοτέλη, Βέροια, Βίκινγκ, Βαλερένγκα, Πάφο και ούτω καθεξής.


2014: Ερνάν Πέρεθ - 13 Συμμετοχές/2 Γκολ

Ο Ισπανός εξτρέμ δεν ήταν κακός παίκτης αλλά μπαίνει στη συγκεκριμένη λίστα λόγω των ευκαιριών που έχασε στο «Ολντ Τράφορντ» με αντίπαλο τη Γιουνάιτεντ για τους «16» του Champions League, όπου ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-0 και έχασε το προβάδισμα του 2-0 στο «Καραϊσκάκης».


2015: Φελίπε Σαντάνα - 8 Συμμετοχές

Βραζιλιάνος στόπερ που ξεκίνησε δυναμικά την καριέρα του, καταγράφοντας 119 συμμετοχές στην Μπουντεσλίγκα με τα χρώματα των Ντόρτμουντ και Σάλκε. Στον Ολυμπιακό δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει θέση στην ενδεκάδα.


2017: Αλί Σισοκό - 10 Συμμετοχές/1 Γκολ

Παρόμοια ιστορία με τον Σαντάνα. Ο Γάλλος αμυντικός αγωνίστηκε σε ομάδες όπως οι Πόρτο, Λυών, Βαλένθια, Λίβερπουλ και Άστον Βίλα αλλά όταν έπιασε λιμάνι δεν…


2017: Χουάν Κάρλος Παρέδες - 5 Συμμετοχές

Ο 75 φορές διεθνής με το Εκουαδόρ δεξιός μπακ, αποκτήθηκε από τη Γουότφορντ τον Ιανουάριο του 2017 και επέστρεψε το ίδιο καλοκαίρι στις «σφήκες» με απολογισμό 5 συμμετοχές που μάλλον δεν θυμάται ούτε ο ίδιος…


2018: Ιγκόρ Σίλβα - 2 Συμμετοχές

Βραζιλιάνος δεξιός μπακ που αποκτήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης. Σύντομα κατέληξε να παίζει δανεικός σε ΑΕΚ Λάρνακας και Όσιγιεκ.

Δημοσίευση σχολίου