Λαμία-Ολυμπιακός: Ποδαρικό στο νέο έτος με σύμμαχο την παράδοση

Στη Λαμία δοκιμάζεται σήμερα (17:00) ο Ολυμπιακός για την 16η αγωνιστική της Super League, στην πρώτη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας για το 2024.


Οι ερυθρόλευκοι διανύουν μέρες έντονης μεταγραφικής δραστηριότητας, αφού μετά τον αποχώρηση του Γκουστάβο Σκάρπα για την Ατλέτικο Μινέιρο, ολοκληρώθηκαν οι προσθήκες του επιθετικού Φραν Ναβάρο από την Πόρτο (δανεικός) και του εξτρέμ Ζέλσον Μαρτίνς από τη Μονακό.

Ο πρώτος αναμένεται μάλιστα να βρίσκεται στην αποστολή του Κάρλος Καρβαλιάλ, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Ελ Αραμπί αλλά και στον έτερο Μαροκινό επιθετικό, Ελ Καμπί, ο οποίος θα απουσιάσει τον επόμενο μήνα λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής του στο Κόπα Άφρικα.

Κατά συνέπεια, θέση στη βασική ενδεκάδα αναμένεται να πάρει ο Γιόβετιτς ενώ οι υπόλοιπες θέσεις του αρχικού σχήματος θα καλυφθούν κατά πάσα πιθανότητα από τους Πασχαλάκη, Ρέτσο, Ντόι, Ρόντινεϊ, Ορτέγκα, Έσε, Μαντί, Φορτούνη, Ποντένσε και Μασούρα.

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου καλείται να βγάλει αντίδραση μετά από έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη, προερχόμενη ωστόσο από θετικό αποτέλεσμα (2-2) στο «Χαριλάου» με αντίπαλο τον Άρη. Απέναντι στους Θεσσαλονικείς, οι ομάδα της Φθιώτιδας ισοφάρισε δύο φορές, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Εκτός λόγω μικροενοχλήσεων έμεινε ο Καρλίτος, για τον οποίο υπάρχει φημολογία για ενδιαφέρον από τον Απόλλωνα Λεμεσού και ομάδες από το Κατάρ. 

Όσον αφορά την προϊστορία της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός μετρά μόνο νίκες στο σύνολο των έξι παιχνιδιών που έχει δώσει στο ΔΑΚ Λαμίας για το πρωτάθλημα. Πιο εμφατική αυτή της σεζόν 2020-21, όπου ερυθρόλευκοι πέρασαν με σκορ 6-0. Η λογική λέει πως το νικηφόρο σερί θα συνεχιστεί. Το διπλό σε συνδυασμό με την πιθανότητα να σημειωθούν περισσότερα από δύο τέρματα στο παιχνίδι να πληρώνει ικανοποιητικά.

Η πρόταση της ημέρας:

Λαμία-Ολυμπιακός: 2 & Over 1.5 (1.60)

Δημοσίευση σχολίου