Άρης-Ολυμπιακός: Με αντίθετα συναισθήματα για τον ίδιο στόχο

Τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα αντιμετωπίσει σήμερα (20:30) ο Ολυμπιακός για την 19η αγωνιστική της Super League, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από παιχνίδια Κυπέλλου που έληξαν με παρατάσεις και πέναλτι.


Οι Πειραιώτες αποκλείστηκαν από την Παναθηναϊκό και ψάχνουν τη νίκη που θα επαναφέρει την ηρεμία στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει μόνο έναν σέντερ φορ στη διάθεσή του (Γιόβετιτς), αφού μετά τον Ελ Αραμπί, πρόβλημα τραυματισμού αποκόμισε και ο Φραν Ναβάρο.

Αντίθετα ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τις τελευταίες ώρες τη διοίκηση να ολοκληρώνει δύο μεταγραφές για το χώρο της μεσαίας γραμμής. Τσικίνιο και Όρτα έχουν ήδη ενσωματωθεί στο σύνολο ενώ βρίσκονται στην αποστολή που ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη. Δεν αποκλείεται αμφότεροι να πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους περνώντας στο ματς ως αλλαγή.

Μια πιθανή ενδεκάδα για τον Ολυμπιακό θα αποτελείται από τους Πασχαλάκη, Ρόντινεϊ, Ρέτσο, Ντόι, Ορτέγα, Έσε, Αλεξανδρόπουλο, Καρβάλιο, Μασούρα, Ποντένσε και Γιόβετιτς, Υποψηφιότητα θέτουν και οι Κίνι, Μαντί και Φορτούνης, με τους δύο τελευταίους να είναι βέβαια καταπονημένοι από τη μεσοβδόμαδη μάχη με τους πράσινους.

Εντελώς αντίθετη είναι η ψυχολογία των γηπεδούχων, οι οποίοι προέρχονται από την ιστορική πρόκριση επί της ΑΕΚ και στοχεύουν στη μείωση της διαφοράς από τον τέταρτο Ολυμπιακό στους δύο βαθμούς. Ο Άκης Μάντζιος είδε με ευχαρίστηση τον Κουέστα να θέτει εαυτόν στη διάθεση της ομάδας, αφού ο έμπειρος τερματοφύλακας ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες μέρες από πόνους στη μέση.

Στοιχηματικά το παιχνίδι είναι ανοιχτό σε κάθε πρόβλεψη αλλά το πιο safe σενάριο θα ήταν τα πολλά γκολ. Το σημείο επαληθεύτηκε στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του Άρη για το πρωτάθλημα αλλά και στα δύο πιο πρόσφατα του Ολυμπιακού.

Η πρόταση της ημέρας:

Άρης-Ολυμπιακός: Over 2.5 (2.02)

Δημοσίευση σχολίου