Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Ματς κομβικό για το υπόλοιπο της σεζόν

Την ΑΕΚ στο άδειο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αντιμετωπίζει σήμερα (21:00) ο Ολυμπιακός για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.


Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από την αναπάντεχη ήττα στη Λαμία (1-0) και καλούνται να βγάλουν αντίδραση απέναντι στην Ένωση, αφού η διαφορά από την πρώτη θέση αυξήθηκε στους 6 βαθμούς και σε ενδεχόμενο ήττας ενδέχεται να πάει στους 9…

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον Ελ Καμπί (σ.σ. υποχρεώσεις με το Μαρόκο στο Κόπα Άφρικα) αλλά και τους τραυματίες Ελ Αραμπί, Γιόβετιτς και Μπιέλ, ετοιμάζοντας μια ενδεκάδα με Πασχαλάκη στην εστία και Ρόντινεϊ, Ρέτσο, Ντόι, Ορτέγκα στην αμυντική τετράδα. Μπροστά τους θα βρίσκονται οι Έσε, Μαντί, Φορτούνης, Ποντένσε, Μασούρας και Ναβάρο.

Δεν αποκλείεται βέβαια το ενδεχόμενο ο Πορτογάλος τεχνικός να αφήσει για πρώτη φορά στην άκρη το 4-4-2 και να εμπιστευτεί σχήμα με τριάδα στα χαφ. Στην περίπτωση αυτή θα «θυσιαστεί» ένας εκ των Φορτούνη, Μασούρα, Ποντένσε, αφού διεκδικούν θέση οι Καρβάλιο-Αλεξανδρόπουλος.

Στο στρατόπεδα της ΑΕΚ υπάρχουν χαμόγελα για την επιστροφή του Αραούχο στις προπονήσεις, ο οποίος δεν αποκλείεται να βρεθεί στην αποστολή του σημερινού ματς. Ο Ματίας Αλμέιδα δεν μπορεί ωστόσο να υπολογίζει στους διεθνείς Χατζησαφί, Μοχαμάνι και Μουκουντί.

Από στοιχηματικής άποψης, η ΑΕΚ μοιάζει το μεγάλο φαβορί. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στα χειρότερά του και σε περίπτωση ήττας, οι πιθανότητες για κατάκτηση του πρωταθλήματος θα είναι μόνο μαθηματικές. Οι άμυνες των δύο ομάδων δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη και το όβερ για κάποιον περίεργο λόγο κινείται σε τιμές ανώτερες του διπλασιασμού…

Η πρόταση της ημέρας:

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Over 2.5 (2.10)

Δημοσίευση σχολίου