Ρούμπεν Βέζο: Κεντρικός αμυντικός με εμπειρία… στο τέρμα!

Την απόκτηση του Ρούμπεν Βέζο από τη Λεβάντε ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την τελευταία μέρα (31/1) της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.


Ο 29χρονος Πορτογάλος στόπερ αποτέλεσε την τρίτη ερυθρόλευκη προσθήκη στο κέντρο της άμυνας μετά τους Νταβίντ Κάρμο και Νέλσον Άμπι. Παρέα με τους Ντόι-Ρέτσο-Μπιανκόν θα αποτελέσουν ένα γκρουπ παικτών που θα κληθεί να προσδώσει σταθερότητα μπροστά από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Ο έμπειρος άσος κατέγραψε φέτος κατέγραψε 19 συμμετοχές στη Σεγούντα αλλά έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν 180 φορές στη La Liga με τα χρώματα των Βαλένθια, Γρανάδα και Λεβάντε. Σε μια από αυτές αναγκάστηκε μάλιστα να υπερασπιστεί την εστία της Λεβάντε. Και μάλιστα με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Τα στιγμιότυπα:


Ήταν 22 Αυγούστου του 2021 όταν οι δύο ομάδες πρόσφεραν γκολ και θέαμα στο «Ciutat de Valencia»  με ένα εντυπωσιακό 3-3 για τη 2η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Στο 87ο λεπτό οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Αιτόρ Φερνάντεθ. Ελλείψει αντικαταστάτη, ο Βέζο έβαλε τα γάντια και κράτησε το βαθμό της ισοπαλίας.

Ρίχνοντας μια πρόχειρη ματιά στο YouTube καταλαβαίνει βέβαια κανείς ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η συγκεκριμένη επιλογή, αφού ο νέος «αστέρας» του Ολυμπιακού συνήθιζε να προπονείται κάτω από τα γκολπόστ από την περίοδο που αγωνιζόταν στη Βαλένθια…

Ο «El Gato» εν δράσει…


Δημοσίευση σχολίου