ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Παίζει το τελευταίο του χαρτί

Μόνο μαθηματικές θα είναι οι πιθανότητες του Ολυμπιακού για διεκδίκηση του πρωταθλήματος σε περίπτωση που δεν καταφέρει να φύγει με το «τρίποντο» από τη σημερινή (20:30) μάχη με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 23η αγωνιστική της Super League.


Οι Πειραιώτες δεν έχουν κερδίσει κανένα από τα φετινά εγχώρια ντέρμπι και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ καλείται να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί. Με ανεβασμένη την ψυχολογία από τη νίκη επί της Φερεντσβάρος, ο Βάσκος τεχνικός θα προβεί σε ένα σχετικό ροτέισον επιδιώκοντας να «χτίσει» πάνω στην εμφάνιση της περασμένης Πέμπτης.

Χωρίς Ντόι, Αλεξανδρόπουλο, Καμπράλ, Άμπι και Ελ Αραμπί ταξίδεψε η αποστολή στη Θεσσαλονίκη ενώ εκτός έμειναν και οι τραυματίες Κίνι, Ζέλσον Μάρτινς. Διαθέσιμοι είναι οι Βέζο, Ναβάρο και Μπιανκόν οι οποίοι είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας και δεν αποκλείεται να πάρουν απόψε χρόνο συμμετοχής.

Ελλείψει Ντόι, ο τελευταίος ενδέχεται να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα, αφού ο Ρέτσος δείχνει ακόμα ανέτοιμος μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του. Κατά συνέπεια, η πιθανότερη ενδεκάδα αποτελείται από τους Πασχαλάκη, Ρόντινεϊ, Ορτέγκα, Κάρμο, Μπιανκόν, Έσε, Όρτα, Τσικίνιο, Ποντένσε, Μασούρα, Ελ Καμπί.

Στην αντίπερα όχθη, ο πονοκέφαλος του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ένας και σχετίζεται με την απουσία του Τάισον, ο οποίος χάνει το παιχνίδι λόγω της αποβολής του στο ματς με τον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει λογικά ο Κωνσταντέλιας.

Στοιχηματικά το παιχνίδι είναι ανοιχτό σε κάθε ενδεχόμενο. Με βάση όμως την προϊστορία των δύο ομάδων από το 2018 και έπειτα, αξίζει ένα ποντάρισμα στο ενδεχόμενο να μην πετύχει δύο τέρματα ο ΠΑΟΚ. Στα τελευταία δέκα ραντεβού πρωταθλήματος των δύο ομάδων στην Τούμπα, ο Δικέφαλος κατάφερε μόλις σε δύο περιπτώσεις να σκοράρει περισσότερα από ένα γκολ.

Η πρόταση της ημέρας:

ΠΑΟΚ - Under 1.5 Γκολ: (1.70)

Δημοσίευση σχολίου