Ολυμπιακός-ΟΦΗ: Ψάχνει νίκη-φάρμακο ενόψει Φερεντσβάρος

Με υπηρεσιακό τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο και στόχο την επιστροφή στις νίκες υποδέχεται (17:30) ο Ολυμπιακός τον ΟΦΗ για την 22η αγωνιστική της Super League.


Ο Κάρλος Καρβαλιάλ αποτελεί παρελθόν από τον ερυθρόλευκο πάγκο μετά την ήττα στη Λεωφόρο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (2-0) και ο προπονητής της K19 καλείται να προετοιμάσει το έδαφος για τον Χοσέ Λουίς Μπεντιλίμπαρ.

Ο Βάσκος θα βρίσκεται στα επίσημα του «Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες της νέας του ομάδας. Το ντεμπούτο του θα πραγματοποιηθεί στο εντός έδρας ματς με τη Φερεντσβάρος, την επόμενη Πέμπτη (15/2) για το Εuropa Conference League.

Οι Πειραιώτες καταστρώνουν τα πλάνα τους χωρίς τους τραυματίες Ρέτσο, Ζέλσον Μαρτίνς, Ελ Αραμπί αλλά και τον τιμωρημένο Ντόι. Στην αποστολή θα βρίσκονται πάντως για πρώτη φορά οι Ρούμπεν Βέζο και Ζοβάνε Καμπράλ, με τον πρώτο να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να παίξει βασικός στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Κάρμο.

Μια ενδεκάδα που θα μπορούσε να ξεκινήσει το ματς, αποτελείται από τους Πασχαλάκη, Ρόντινεϊ, Ορτέγκα, Κάρμο, Βέζο, Έσε, Τσικίνιο, Αλεξανδρόπουλο, Φορτούνη, Μασούρα και Ελ Καμπί. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν ωστόσο και οι Μπιανκόν, Όρτα, Ναβάρο.

Από την πλευρά των φιλοξενούμενων, στην αποστολή συμπεριελήφθησαν τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Ο λόγος φυσικά για τους Λουκάο και Χιμένεθ. Στην Κρήτη έμειναν οι Τοράλ, Μπρεσάν, Σημαντιράκης, Θεοδωσουδάκης και Σωτηρίου αλλά και ο τιμωρημένος Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Ο ΟΦΗ προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Η ομάδα του Πεπ Μελ θα δοκιμάσει την τύχη της αλλά έχει να πάρει αποτέλεσμα στο Φάληρο από το 2011, όταν είχε αποσπάσει ισοπαλία με σκορ 2-2. Πάμε προς τον άσσο σε συνδυασμό με το χάντικαπ του -1, το οποίο δημιουργεί μια απόδοση της προκοπής…

Η πρόταση της ημέρας:

Ολυμπιακός-ΟΦΗ: Ολυμπιακός -1 (1.70)

Δημοσίευση σχολίου