Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ολυμπιακός: Να φύγει με ψηλά το κεφάλι

Υποχρεωμένος να βγάλει αντίδραση είναι ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς του 1-4 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ που θα διεξαχθεί σήμερα (22:00) στο γήπεδο της σερβικής Μπάτσκα Τόπολα για τη φάση των «16» του Europa Conference League.


Οι Πειραιώτες παρουσίασαν ένα τραγικό αγωνιστικό πρόσωπο, τόσο πριν από μια βδομάδα απέναντι στους Ισραηλινούς, όσο και απέναντι στον Παναθηναϊκό (1-3) την περασμένη Κυριακή (10/3), με αποτέλεσμα να καταγράψουν δύο συνεχόμενα παιχνίδια στο Καραϊσκάκη με απολογισμό τερμάτων 2-7.

Χωρίς να έχουν απομείνει βάσιμες πιθανότητες πρόκρισης, οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι ουσιαστικά υποχρεωμένοι να παλέψουν το σημερινό ματς, απλά και μόνο για να τερματίσουν τις φετινές ευρωπαϊκές υποχρεώσεις με αξιοπρέπεια. Ο Βάσκος τεχνικός ενδέχεται να προβεί σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα και η μοναδική απουσία ακούει στο όνομα του Αλεξανδρόπουλου, ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού στη μέση.

Μικροενοχλήσεις στον ώμο αισθάνεται και ο Πασχαλάκης και κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να καθίσει για τρίτη φορά στη σεζόν ο Τζολάκης. Κάρμο, Ρέτσος, Ντόι, Ρίτσαρντς, Ρόντινεϊ, Έσε, Όρτα, Γιόβετιτς, Ποντένσε και Ελ Καμπί θα μπορούσαν να στελεχώσουν τις υπόλοιπες δέκα θέσεις, σε περίπτωση που επαληθευτεί η φήμη που θέλει τον κόουτς να εξετάζει το ενδεχόμενο αλλαγής του σχηματισμού και τη χρησιμοποίηση τριών στόπερ.

Στην αντίπερα όχθη, οι Ισραηλινοί παραμένουν προσηλωμένοι στο στόχο της πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης, με τον Ρόμπι Κιν να μην αφήνει περιθώρια χαλάρωσης στους παίκτες τους. Σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ, πάνω από 1.000 φίλοι της Μακάμπι αναμένεται να ταξιδέψουν στη Σερβία για να βρεθούν στο πλευρό της «ομάδας του λαού».

Από στοιχηματικής άποψης η αναμέτρηση δύσκολα θα κρατηθεί σε χαμηλό σκορ. Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από πέντε συνεχόμενα όβερ, με το αμφίσκορο να επαληθεύεται στα τέσσερα από τα εν λόγω ματς. Η λογική λέει πως το παιχνίδι αργά ή γρήγορα θα ανοίξει. Κατά συνέπεια επιλέγουμε ξανά το γνωστό combo…

Η πρόταση της ημέρας:

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ολυμπιακός: GG & Over 2.5 (1.98)

Δημοσίευση σχολίου