ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Με απουσίες για να κρατηθεί στη μάχη του τίτλου

Ντέρμπι που κρίνει πολλά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος δίνει σήμερα (20:30) ο Ολυμπιακός στην OPAP Arena με αντίπαλο την ΑΕΚ για τη 2η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League.


Οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν σε αγωνιστική δράση μετά τις 14 Μαρτίου και το θρίαμβο στη Σερβία απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ενώ ο τελευταίος αγώνας πρωταθλήματος ήταν η εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό (1-3) τέσσερις μέρες νωρίτερα. Ένα παιχνίδι που «έριξε» την ομάδα στην τέταρτη θέση και στο -5 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.

Εξαιρώντας τους διεθνείς, οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχαν την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους για την τελική ευθεία της σεζόν, με τον Ισπανό να αντιμετωπίζει ωστόσο σοβαρό πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Όρτα, ο οποίος βρέθηκε εκτός αποστολής με ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Αντίθετα, στη διάθεση της ομάδας βρίσκεται μετά από καιρό ο Ζέλσον Μαρτίνς, ο οποίος ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε.

Μικροενοχλήσεις στον ώμο συνεχίζει να αισθάνεται και ο Πασχαλάκης, με αποτέλεσμα να παρουσιάζεται ως φαβορί για τη θέση του τερματοφύλακα ο Τζολάκης. Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, η αμυντική τετράδα θα στελεχωθεί από τους Ρόντινεϊ, Ορτέγκα, Κάρμο και Ρέτσο. Στον άξονα είναι σίγουροι οι Έσε-Τσικίνιο, με τον Φορτούνη να «παίζει» δυνατά για τη θέση του δεκαριού. Ποντένσε, Μασούρας και Ελ Καμπί αναμένεται να συμπληρώσουν την επιθετική τριπλέτα.

Η ΑΕΚ δεν έχει ανακοινώσει αποστολή αλλά ο Ματίας Αλμέιδα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και έχει όλο το ρόστερ στη διάθεσή του. Sold out εδώ και μέρες το παιχνίδι, με τους φίλους της Ένωσης να προετοιμάζουν το σκηνικό της έναρξης του αγώνα με 30 χιλιάδες σημαιάκια που θα φέρουν το επετειακό σήμα για τα 100 χρόνια του συλλόγου.

Από στοιχηματικής άποψης, οι δύο ομάδες είναι χαρά του γκολ και κατευθύνουν το ποντάρισμά μας. Η ΑΕΚ προέρχεται από πέντε συνεχόμενα όβερ και ο Ολυμπιακός από έξι, με τους ερυθρόλευκους να έχουν επαληθεύσει και το αμφίσκορο στα τρία τελευταία από αυτά. Πάμε με το γνωστό combo.

Η πρόταση της ημέρας:

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: GG & Over 2.5 (2.27)

Δημοσίευση σχολίου