Ο Χάμες διέλυσε την Ισπανία και έστειλε μήνυμα επιστροφής στη La Liga

Με σκορ 1-0 και απόλυτο πρωταγωνιστή τον Χάμες Ροντρίγκες επικράτησε η Κολομβία της Ισπανίας σε διεθνές φιλικό που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (22/3) στο Λονδίνο.


Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και νυν της Σάο Πάολο πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο και «χάζεψε» κυριολεκτικά τους Ισπανούς, αποτελώντας την αιχμή του δόρατος σε κάθε επιθετική ενέργεια των Κολομβιανών.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε στο 61ο λεπτό ο Ντανιέλ Μουνιόθ αλλά με το σφύριγμα της λήξης άπαντες μιλούσαν για έναν 32χρονο Χάμες που ήρθε… από το παρελθόν και απέδειξε ότι το έχει ακόμα!

«Ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά. Διάβασε σωστά το παιχνίδι και μας πλήγωσε…» τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής των Ισπανών, Λυίς Ντε λα Φουέντε ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο κόουτς της Κολομβίας, Νέστορ Λορέντσο:

«Ο Χάμες είναι σπουδαίος, μοναδικός. Σκεφτήκαμε ότι θα ήταν ιδανικό να μπει στο δεύτερο ημίχρονο και τα πήγε περίφημα. Όλοι γνωρίζουμε την αξία του, δεν μας εκπλήσσει. Ελπίζω να συνεχίσει δυναμικά και σε συλλογικό επίπεδο ώστε να παραμείνει καθοριστικός για την Κολομβία»

Σημειώνεται ότι αυτή ήταν η 96η διεθνής συμμετοχή για τον πρώην «αστέρα» των Πόρτο, Μονακό, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου και Έβερτον, με τον ίδιο να δηλώνει έτοιμος για επιστροφή στο κορυφαίο επίπεδο και συγκεκριμένα στο ισπανικό πρωτάθλημα!

«Όταν καλούμαι να παίξω για την Εθνική είμαι υποχρεωμένος να βγάζω τον καλύτερό μου εαυτό. Αν θα μπορούσα να επιστρέψω στη La Liga; Γιατί όχι; Πάντα μου απολάμβανα το ποδόσφαιρο εκεί…» τα λόγια του στην «Teledeporte».

Οι καλύτερες στιγμές του από το χθεσινό φιλικό:

Δημοσίευση σχολίου